Предстоящо в страната днес
Секция: Предстоящи събития
12 Февруари 2017 09:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящо в страната днес

/КРОСС/ ***
Белица.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде на посещение в Белица по повод началото на зимния празник „Белица - Семково". В сградата на Община Белица вицепрезидентът Йотова ще разговаря с кмета Радослав Ревански. След това ще участва в официалното откриване на второто издание на Зимен празник „Белица - Семково 2017".

***
София.
От 10.00 часа в залата на ул. „Позитано" №20, ще се проведе заседание на Градската конференция на Софийската организация на БСП. Форумът е част от подготвителната фаза за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

***
София.
От 15.00 часа в мол „Сердика" ще бъде представено сърцето "Виена обича София", част от Дните на Виена в София.

***
София.
От 18.00 часа в Столичната библиотека ще се проведе „Смехоранско караоке".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в храм „Въведение Богородично" ще бъдат положени цветя пред паметната плоча на майор Иван Павлович Орлински, която се намира в двора на църквата по 139 години от първото Освобождение на Горна Джумая от турско робство.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Експо център „Флора" започва тематичният базар "Шоколад, любов и вино" по случай 14 февруари.

***
Бургас.
От 18.00 часа в ДТ "Адриана Будевска" големият актьор, поет, режисьор и мим Пейо Пантелеев ще представи новата си поетична книга „Девет бала любов" с концерт-спектакъл.

***
Варна.
От 11.00 часа по случай 149 години от рождението на капитан І ранг Димитър Добрев - командир на отряда торпедоносци, извършили атаката срещу крайцера „Хамидие", ще се проведе военен ритуал и ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника му до Военноморския музей.

***
Видин./с. Капитановци.
От 11.30 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде гост на празника Трифон Зарезан в с. Капитановци.

***
Исперих
От 14.00 часа в заседателната зала на община Исперих ще се проведат консултации за състава на секционните избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии на територията на община Исперих за произвеждане на парламентарните избори на 26 март 2017 година.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала „България" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив ще заседава Висшият ръководен орган на пловдивските социалисти.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в митрополитския храм „Св. вмчца Марина" ще бъде отслужена съборна света Литургия с изнасяне на мощите на св. Лука за поклонение.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала „България" на Конгресния център в Международен панаир БСП-Пловдив ще проведе гласуването на кандидати за народни представители в 44-то Народно събрание и изборът на председател на ГС на БСП - Пловдив

***
Сандански.
От 11.00 часа в Мелник ще се проведе Фестивал на Мелнишкото вино „Златен грозд".