Бъдещето на Европа е в евразийски проект, според Сидеров
Секция: ПОЛИТИКА
02 Юли 2017 10:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бъдещето на Европа е в евразийски проект, според Сидеров

/КРОСС/ Лидерът на „АТАКА", част от формацията на Обединените патриоти в коалиционно управление с ГЕРБ, потвърди възгледите си, че според него бъдещето Европа е в „евразийски проект", а членството в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ. Това каза той в студиото на „Денят започва с Георги Любенов" като добави, че не е проблем да е в идейни различия с управляващата партия.

Според Сидеров външната политика на САЩ е опасна, особено в Близкия изток, а отношенията на България с Турция трябва да са прагматични, защото тя е геополитическа сила.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров заяви, че от години е призовавал за конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия".

"Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в дръжавна политика, която не беше допускана от вън, затова призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено".

Волен Сидеров обяви, че ОП са категорично против вдигането на цената на тока.