Историческо! Федерер и Надал сформираха двойка и победиха
Секция: СПОРТ
24 Септември 2017 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Историческо! Федерер и Надал сформираха двойка и победиха

/КРОСС/ Големите звезди на съвременния тенис Роджър Федерер и Рафаел Надал зарадваха милионите си фенове по целия свят с мач за историята. Двамата легендарни тенисисти излязоха в тандем на първия по рода си турнир „Лейвър къп", в който един срещу друг се изправят отборите на Европа и Света.

Федерер и Надал сформираха двойка, която представлява Европа. Те се изправиха срещу Джак Сок и Сам Куери и спечелиха с 6:4, 1:6 (10-5).

След техния успех, отборът на Европа поведе с 9:3 точки. Всеки успех в демонстративната надпревара носи три точки. Последните мачове от турнира са днес.

„Още от първата секунда на корта се настани уникална атмосфера, а зрителите пред телевизорите имаха шанса в почивките да чуят и разговорите между Роджър и Рафа или както двамата бяха наречени - Федал. Двамата не спираха да се усмихват и видимо се забавляваха страшно много на корта, а Надал не пропускаше да направи задължителни си ритуали, въпреки че участваше активно в тактическия анализ по време на едноминутните паузи", пише сайтът tenniskafe.com.