LG Styler увеличава капацитета си и стандартите в грижата за дрехите
Секция: Технологии
19 Декември 2017 13:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG Styler увеличава капацитета си и стандартите в грижата за дрехите

/КРОСС/ Най-новият семеен модел идва в домовете с увеличен капацитет за повече дрехи

LG Electronics (LG) ще представи по-голяма версия на революционния Styler по време на CES 2018. Новият модел идва с още по-голям капацитет по отношение на интериора си, позволявайки съхранението на до 6 дрехи. Освен това, Wi-Fi свързаността му в комбинация с допълнителни smart функционалности ще повишат потребителското удобство, издигайки LG Styler още едно ниво по отношение на познатите стандарти в индустрията, улесявайки ежедневието на модерните и забързани потребители.

Най-новият Styler се грижи за широк диапазон и разнообразие от дрехи за цялото семейство, включително такива, изискващи специални програми за деликатни тъкани като пуловери, палта и сутиени, но също така и за джинси, формално облекло, детски и бебешки дрешки или плюшени играчки. Подвижната му закачалка побира до пет елемента дрехи, а специалните гривните за панталони, който са част от елегантно проектираната стъклена врата, биха могли да държат още по-големи панталони както по отношение на талията, така и в дължина. Просторният интериор на LG Styler осигурява повече пространство за любимите ви обемисти дрехи, като якета или зимни палта.

Wi-Fi свързаността на LG Styler осигурява лесен контрол през смартфон, което е ново ниво по отношение на удобството. Освен това, потребителите разполагат с опцията да свалят разнообразни програми и апликации, с които да разширяват функционалността и възможностите на своя Styler, както и лесно да проследяват енергийното потребление или пък да получават известия и статус когато дрехите им са изчистени. Дрехи с NFC таг биха могли да бъдат сканирани от специалното приложение, а Styler автоматично ще избере и препоръча най-подходящата програма за почистване.

В сърцето на Styler е иновативната TrueSteamTM технология на LG, която нежно дезинфекцира дрехите, неутрализирайки всички неприятни миризми и премахвайки до 99% от бактериите или алергените по дрехите. Горещата пара се впръсква директно върху материите, докато автоматичната подвижна закачалка поклащайки се изглажда гънките. В същото време, гривните за панталони ще заличат напълно следите от колена върху тях и дори ще изгладят ръбовете по цялото протежение на панталоните ви.

"Новият LG Styler е перфектното решение за всички потребители, които желаят външния им вид по безупречен начин да представя най-доброто от тях самите във всеки повод и всяка ситуация.", каза Сонг Дий-хюн, президент и CEO на LG Home Appliance & Air Solution Co. "Не е изненада, че Styler разкрива цяла нова категория по отношение на грижата за дрехите."

Не пропускайте най-новият LG Styler, който ще бъде показан на тазгодишното издание на CES 2018 от 9-и до 12-и януари в зала #11100 Central Hall на Las Vegas Convention Center.