По време на празниците ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, пропуснали да платят сметките си
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Декември 2017 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По време на празниците ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, пропуснали да платят сметките си

/КРОСС/ Във връзка с предстоящите празнични и почивни дни ЕНЕРГО-ПРО напомня, че клиентите, пропуснали да платят сметките си за електроенергия, могат да покрият задълженията си по удобен за тях начин - в брой, по банков път или през интернет.

В случай че предпочитат плащане в брой, клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да посетят в работните дни Центровете за обслужване на клиенти на компанията или касите на EasyPay, FastPay, Информационно обслужване и Български пощи. Информация за адресите и работното време на клиентските центрове и на касите може да бъде намерена на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi

На 23 и 30 декември 2017 г. касовите салони на Български пощи ще работят по графика за съботни дни. През почивния 27 декември клиентите могат да платят сметките си в дежурни пощенски станции, посочени в приложения списък.

Всички възможности за плащане, които компанията предлага, са описани на интернет страницата на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti.

В периода 23 декември 2017 г. - 2 януари 2018 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на своите клиенти, пропуснали да платят в срок задължения си за консумирана електроенергия.

Дежурни пощенски станции на 27 декември 2017 г.: