Командирът на Сухопътните войски поздрави личния състав за празниците
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Декември 2017 09:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Командирът на Сухопътните войски поздрави личния състав за празниците

/КРОСС/ Поздравление на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов към личния състав на войските по повод предстоящите Коледно-ховогодишни празници.

"Уважаеми генерали, офицери, сержанти, войници и цивилни служители,

Приемете от името на Ръководството на Сухопътните войски и лично от мое име най-сърдечни поздрави по случай настъпващите

Коледни и Новогодишни празници!

Рождество Христово и посрещането на Нова година носят много емоции, пречистват душите ни, правят ни по-мъдри и целеустремени.

Благодаря ви за проявените през годината висок професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на ежедневните служебни задължения по време на проведените учения у нас, в чужбина и съвместните подготовки.

Убеден съм, че ще продължавате да изпълнявате своите задачи все така коректно, с чест и достойнство. Приемете моите пожелания за добро здраве, щастие, лични и служебни успехи!

На всички военнослужещи и цивилни служители от Сухопътните войски пожелавам преди всичко Новата 2018 година да е мирна. Нека я посрещнем с надежда за по-добри дни, да я изпълним със съзидателен труд и я изпратим със сбъднати мечти.

Весела Коледа и щастлива Нова година!"