Хиляди пяха с Б.Т.Р.
Секция: КУЛТУРА
30 Март 2018 09:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хиляди пяха с Б.Т.Р.

/КРОСС/ Албумът „Невидими стени" е на музикалния пазар

Взривящо! Изумително! Впечатляващо!

Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил.

Зала 1 на НДК се оказа тясна, не само за зрителите, но и за емоцията им.

В публиката, предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години.
Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума „Невидими стени" и още при първите акорди, бяха бурно аплодирани.

На десетата минута, зрителите бяха на крака и пееха песните, заедно с бандата, а на вълнуващите балади, имаше и танцуващи двойки.

Трудно е да се каже, дали Б.Т.Р. взриви публиката или публиката взриви Б.Т.Р. И за всички скептици - младата, българска публика или поне тази на Б.Т.Р. е прекрасна.

Илиян Диков направи изумително, соло изпълнение на барабани и беше бурно аплодиран през цялото време. Със същата сила, хората аплодираха и соловите изпълнения на китара на Славчо Николов и Иван Калфов, които демонстрираха и свирене на бас на четири ръце.
Публика утихна, като в катедрала, при акустичните изпълнения, първото от което беше на песента „Ела" от новия албум, в акомпанимент на пиано - блестящият Ясен Велчев.

Момчетата изпълниха 26 песни, от които 6 от новия албум „Невидими стени".

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение" и 7 изумителни музиканта - Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата.

Концертът - Б.Т.Р. „Невидими стени" 2018 е потвърждение, че освен собствен стил на рок сцената в България, Б.Т.Р. възпитаха и имат прекрасна, многобройна публика от миналото, настоящето и бъдещето.

Новият албум на Б.Т.Р. „Невидими стени" е на музикалния пазар от днес, 30 март.

Албумът включва 10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на Б.Т.Р. Песните в албума : „Моята сила", „Невидими стени" , „Легенда" ,"Без сълзи", „Ела", „Подземните реки", „Никога преди" , „Равносметка" текст: Александър Петров, „Тези дни" , "Ела „/ акустична версия/

video:https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY