LG G7 ThinQ с иновативен дисплей от ново поколение в клас ''Bright and Smart''
Секция: Технологии
02 Май 2018 15:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG G7 ThinQ с иновативен дисплей от ново поколение в клас ''Bright and Smart''

/КРОСС/ Излизащият съвсем скоро на пазара най-нов смартфон от LG ще бъде оборудван с 6,1-инчов Full Vision QHD+ дисплей с резолюция от 3120x1440 пиксела, чиято максимална яркост ще бъде невероятните 1000 нита. Тези характеристики ще го превърнат в най-яркия дисплей на пазара на смартфони в момента.

Снабденият с новата технология на марката “Super Bright Display” LG G7ThinQ е проектиран за лесна употреба дори при излагане на силна слънчева светлина, докато в същото време енергийният му разход ще бъде с до 30% по-нисък в сравнение с този на предшественика му.

Благодарение на новата технология “Super Bright Display” цветовите тонове на LG G7ThinQ изглеждат естествени и наситени дори при излагане на силна слънчева светлина. Покривайки 100% от цветовото пространство DCI-P3, новият LG G7ThinQ може автоматично да се адаптира към 6 цветови режима - Auto, Eco, Cinema, Sports, Game and Expert. Режимът “Auto” автоматично анализира и идентифицира съдържанието в зависимост от това дали става въпрос за снимки, видео, игри или уебсайтове, след което оптимизира настройките на дисплея по начин, който да е най-подходящ за съответното съдържание.

Всичко това потребителите ще получат в комбинация с още по-нисък разход на енергия. За потребителите, изискващи повече контрол върху устройството си, LG G7ThinQ предлага опростен интерфейс на камерата, който позволява контрол върху цветовите настройки с помощта на специален скрол пад, регулиращ RGB опциите.

С усъвършенстваното съотношение между дисплей и корпус, демонстрирано още при G6, седмият модел от G серията на LG ще бъде лесен за употреба и удобен за работа с една ръка. Не на последно място, благодарение на привлекателният и ергономичен, извит стъклен корпус.

Иновативният Full Vision дисплей със съотношение 18:9, пуснат на пазара през миналата година, бе подобрен специално за проектирането на G7ThinQ. Подобрената версия, функционираща в съотношения 19.5:9 притежава с 50% по-тънка рамка в сравенение с тази на G6.

„Безрамковата“ конструкция на новия Full Vision дисплей позволява по-въздействащо зрително изживяване, докато в същото време новата опция „Second Screen” дава възможност за създаване на допълнително пространство в горната част на дисплея, където потребителят ще може да вижда новите си известия без да се налага да затваря главния екран. Опцията е налична както с по-семпъл традиционен дизайн, така и с такъв, при който е наличен набор от различни цветове, даващи възможност за настройки според личните предпочитания на потребителите.