Кирил Добрев: ГЕРБ са готови на всичко, за да не бъдат изхвърлени от властта
Секция: ПОЛИТИКА
29 Май 2018 09:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кирил Добрев: ГЕРБ са готови на всичко, за да не бъдат изхвърлени от властта

/КРОСС/ Областните координатори на БСП проведоха съвместно заседание в централата на партията. На него те обсъдиха съвместната си дейност и основните насоки на работа, които ще се следват през следващата половин година. "Разчитаме много на вас, тъй като вие сте постоянно на терен и сте на пулса на местните проблеми" - това каза пред присъстващите Кирил Добрев, зам.-председател на НС на БСП. Според него те познават и хората, и проблемите по места, и чуват гласа на жителите на населените места.

"Изминалите частични избори в селата Галиче и Беден ни дават ясен сигнал, че ГЕРБ са готови на всичко, за да не бъдат изхвърлени от властта и трябва да бъдем подготвени за евроизборите следващата година" - коментира още Добрев. Той обясни на всички за злоупотребите, които са били направени на последния частичен местен вот от управялващата партия, страха на хората и погазването на правото на глас - 28 години след началото на промените.

В рамките на работното заседание бяха обсъдени въпроси, свързани с техническата обезпеченост на местните клубове, връзката между отделните звена в организациите и начините на взаимодействие между отделните области. Продължава подмяната на старите членски карти, като по-голяма част от членовете на БСП вече разполагат с електронни членски карти - стана ясно на заседанието на областните координатори. Беше повдигнат и въпросът с достигането на левите печатни издания до максимално повече места в страната.