Електроразпределение Север обяви старта на лятната програма „Първи стъпки в кариерата"
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Май 2018 11:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Електроразпределение Север обяви старта на лятната програма „Първи стъпки в кариерата"

/КРОСС/ Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици и студенти „Първи стъпки в кариерата". Проектът се провежда за трета поредна година, в резултат на успеха от предходните две години, в които 10 от всички участници в програмата получиха възможност за постоянна реализация в компанията. „Първи стъпки в кариерата" е насочен към студенти 3-ти и 4-ти курс или ученици 12-ти клас, които се обучават в сферата на Енергетиката.

Програмата дава възможност на участниците да се запознаят в реални работни условия с дейността на компанията и най-важните изисквания за избраната професия за работа в енергийния сектор. За участието си бъдещите инженери получават възнаграждение, като същевременно придобиват умения и навици от своите по-опитни колеги в енергийната компания.

Заявления за участие се подават на имейл careers@energo-pro.bg с тема „Първи стъпки" до 10 юни 2018 г.

В партньорство с техническите учебни заведения в Североизточна България, ЕНЕРГО-ПРО подава ръка на младите специалисти и ги подкрепя в техния кариерен път. Предварителното познаване на процесите и условията на труд в електроразпределителната компания улеснява младежите в избора на бъдеща квалификация и конкретна позиция. Компанията провежда активни информационни кампании в учебните заведения за популяризиране на възможностите за професионално развитие в област Енергетика.

Пълна информация за актуални проекти, стажантски и постоянни позиции са публикувани в секция Кариери на сайта на ЕНЕРГО-ПРО: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri.