Кубрат Пулев тренира в Майорка преди да замине за Калифорния
Секция: СПОРТ
20 Юли 2019 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев тренира в Майорка преди да замине за Калифорния

/КРОСС/ Претендентът за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев проведе подготвителен лагер в Испания в очакване на решението на Спортната комисия на щата Калифорния за замразения му лиценз заради скандала с целувката на репортерката Джени Суши.

Пулев поддържа форма докато дойде време отново да се качи на ринга, а този момент наближава. През изминалата седмица българинът тренира в Палма де Майорка, както и по същото време миналата година. Неотлъчно до него там бе и треньорът му Ули Вегнер, който долетя от Германия.

Следващият много важен момент за Пулев предстои в Лос Анджелис, където на 22 (понеделник) е заседанието на Спортната комисия на Калифорния.

На него се очаква да се потвърди възстановяването на състезателните му права, след като той многократно се извини на хората и на Джени Суши за емоционалната целувка и премина всичките курсове на обучение, които от комисията му бяха наложили.

Случаят на Пулев е поставен под точка 1 в дневния ред на комисията, а самият той ще присъства лично в залата заедно с екипа си.