Кои са топ темите, които вълнуват жените?
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Март 2020 08:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кои са топ темите, които вълнуват жените?

Samodiva Mastermind Summit - Business is Female - конференция, чиито теми бяха избрани от жените!

/КРОСС/ Единственото у нас мастърмайнд събитие с фокус върху жените лидери представя вдъхновяващи примери и възможности за успешна бизнес реализация на дамите.
Кои са най-големите предизвикателства пред съвременните жени? Могат ли те да бъдат преодолени и как?
Това ще ни представи второто издание на Samodiva Mastermind Summit, което ще се състои на 25 април в Rainbow Plaza, София. Събитието ще повдигне темите, които най-много вълнуват дамите, изправени  в съвременния свят пред редица трудности както в личен, така и в професионален план.
Кои са сферите, в които дамите срещат най-големи затруднения, балансирайки ежедневно между семейството, работата, личните си интереси и социалния си живот? За да определим най-полезните за дамите теми, проведохме проучване сред 129 жени на възраст между 25 и 45 години, които са доказани професионалисти в своята сфера на работа. Какво показа то? Успяват ли жените да намерят печелившата формула за успешен, щастлив и хармоничен живот? Samodiva Mastermind Summit ще представи през призмата на 8 вдъхновяващи международни лектори това, което дамите пожелаха да чуят:
“Постигане на умствена и психическа устойчивост. Преодоляване на безпокойството и стреса” се отличи на първо място, събираща 20% от отговорите.
На второ място с 18% се нареди: “Постигане на финансова независимост (управление на лични финанси и инвестиране)”;
Третата тема, която бе изтъкната от дамите с 15%, бе “Storytelling и изграждане на личен бранд”;

На четвърто и пето място с по 13% се наредиха съответно: “Създаване на здравословен и балансиран начин на живот в забързаното ежедневие (хранителен режим, йога, фитнес, спорт)”, както и “Планиране, целеполагане и управление на времето”.

На 6-то място с 10% попадна темата за “Балансиран начин на живот”
И на последно спрямо гласовете, но не и по важност се подреди: “Привличане и развиване на таланти”
Събитието, чието мото е Business is female, е специално посветено на жените в бизнеса и предприемачеството, защото въпреки големите успехи, които те успяват да реализират в корпоративния свят, често в него срещат и редица затруднения. Допитването показа oще, че дамите продължават да усещат дискриминация в бизнеса заради пола си и се чувстват недостатъчно оценени и ограничени в своите възможности за професионално развитие. Въпреки това има изключителни примери сред нежния пол за силата на женския характер и завладяващата му енергия. Именно с тях ни среща Samodiva Mastermind Summit.

Мотивиращите истории, които ще представят лекторите на форума, ще покажат защо по пътя към успеха да си дама може да се превърне в силно конкурентно предимство. Със своите лични и професионални истории събитието ще се превърне в емоционално преживяване за участниците, което ще бъде обогатено и от възможността за включване в мастърмайнд групи. В тях по предварително зададена тема, всеки ще може да сподели свое предизвикателство и да получи обратна връзка от останалите, която да формира най-доброто решение за справяне с проблемната ситуация.

Станете част от това различно събитие на http://www.samodivamasterminds.com/summit/. До 8 март можете да използвате и специалния промокод за 20% намалние 8MARCH20.
Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Facebook:  Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020