Мишел Обама си партнира със Spotify за авторски подкаст (Видео)
Секция: Шоубизнес
17 Юли 2020 14:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мишел Обама си партнира със Spotify за авторски подкаст (Видео) Бившата първа дама на САЩ влиза в студиото на Spotify с редица специални гости за ексклузивния Michelle Obama Podcast

/КРОСС/ След изключително успешна автобиография и документален филм за Netflix, Мишел Обама продължава да поддържа интереса на своите последователи, този месец със специален подкаст. 

Michelle Obama Podcast е сътрудничество между продуцентската компания на Барак и Мишел Higher Ground и Spotify, което ще бъде факт в стрийминг платформата от 29 юли. "Надявам се, че тази поредица може да бъде място, където да проучваме значими теми и да отговаряме на много от въпросите, които всички се опитваме да изясним в собствения си живот", споделя бившата първа дама на САЩ в официално изявление.

"Най-вече се надявам, че този подкаст ще помогне на слушателите да открият нови теми за разговор с хората, които са важни за тях. Ето как можем да изградим повече разбиране и съпричастност един към друг."

 

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=qfEqsa3PmPU&feature=emb_logo

 

Засега звездният списък с гости включва семейството на Мишел, Конан О’Брайън, Валери Джарет и д-р Шарън Малоун. Очакваме с нетърпение поредната доза вдъхновение от неповторимата г-жа Обама!