Братът на изчезналия Янек Миланов на среща при главния прокурор
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Август 2020 15:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Братът на изчезналия Янек Миланов на среща при главния прокурор

/КРОСС/ Близо месец без няма следа от 43-годишния Янек Миланов (на снимката) от Дупница. Мъжът е в неизвестност от 31 юли. Главният прокурор се срещна с брата на Янек.

Двамата са разговаряли около 1 час. Гешев е уверил, че следи разследването от самото начало и се е запознал със свършеното до момента от полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил. Разследващите имали следи, но не съобщили подробности на брата на Янек. Той твърди, че не е запознат с хода на разследването, но има предположения какво се е случило с Янек. Случаят е взет под специален надзор от ВКП и Апелативна прокуратура- София.

"Страхувам се, че се е случило най-страшното с брат ми. Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозни притеснения какво се е случило с него. Главният прокурор ме увери, че всичко, което има възможност да бъде направено, ще бъде направено. Съгласно, разбира се, правомощията на прокуратурата и подопечните й власти и организации. Вярвам, че Янек е жив и ще се появи", каза Марио Миланов - брат на изчезналия Янек.