Мик Джагър в отлична форма на 78 години
Секция: Шоубизнес
01 Февруари 2021 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мик Джагър в отлична форма на 78 години

/КРОСС/ Известният британски музикант Мик Джагър успява да поддържа отлична форма на своята възраст. Тази година музикантът ще навърши 78 години. Това е почтена възраст. Не е тайна, че Мик Джагър за известно време не е водил здравословен начин на живот. Но сега това е в миналото, уверява фронтменът на една от най-великите рок-групи в света.

Сър Майкъл Филип „Мик" Джагър е вокалист на легендарната група Rolling Stones. Те несъмнено са феномен за своето време. А и все още притежават статута на „най-великата рокендрол група в света". Това не са само думи. Групата е продала над 250 милиона албума по целия свят. През 1989 г. групата получава място в Залата на славата на рокендрола. Как Джагър успява да поддържа ентусиазма и жизнеността си сега?

Първото е отказът от лоши навици. Певецът не искаше „да бъде заклеймен като стара развалина". Уроците по йога помагат на музиканта да поддържа себе си в отлична форма. Това е наистина добър начин за облекчаване на стреса и поддържане на тялото в добра форма. Мик Джагър тренира под наблюдението на личен треньор.

„Тренирам 5-6 пъти седмично, но не се вманиачавам. Редувам фитнес залата с танци, след което тичам", споделя Джагър.

Мик Джагър е любител на органичните храни. Менюто на звездата включва: ориз и пълнозърнест хляб, картофи, боб, пиле и риба, витаминозни салати и сокове. Сър Мик Джагър смята, че е необходимо моралното здраве да се поддържа от деца, които подмладяват. И, разбира се - с красиви жени, което музикантът прави.