Графа и Диляна Попова гостуват в „Събота вечер с БНТ“
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Март 2021 16:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Графа и Диляна Попова гостуват  в „Събота вечер с БНТ“

В щурото шоу на Митко Павлов ще чуете откровенията на Диляна Попова и ще разберете какво се случва, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с неприлично предложение

/КРОСС/  Тази събота (20 март 2021 г.), точно в 21:00 ч., предаването „Събота вечер с БНТ" ще срещне зрителите с едни от най-любимите популярни лица в България - музикантът Влади Ампов - Графа и моделът Диляна Попова.

Шоуто ще стартира ударно с балет New Rules, а Митко Павлов ще приклещи Влади Ампов - Графа с въпроси, които няма да чуете никъде другаде. Ще научите много тайни и ще разберем какво е станало и какво не е могло да стане, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с неприлично предложение. Предаването ще направи „ремонт" на хитовете на Графа в едно много, ама много различно звучене, че и дует ще има. Поли Христова - Пополина ще разсмее до сълзи Графа с една видео-изненада.

Диляна Попова ще бъде откровена до безкрай, а после заедно с Лиляна Станаилова, ще демонстрира каква сила се крие в устните на две красиви жени. Разбира се, това е само една щура игра.

За десерт ви очаква едно свежо изпълнение на Лили Гелева и Мартин Костадинов.

Гледайте „Събота вечер с БНТ" тази събота, 20 март, в 21:00 ч.