Ангел Гюров от Нетера с участие в Career Show Tech
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Май 2021 14:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ангел Гюров от Нетера с участие в Career Show Tech

Представители на компанията ще се срещат с кандидати за работа

/КРОСС/ Ангел Гюров, оперативен ръководител отдел „Продуктово развитие" на Нетера, е един от говорителите в програмата на кариерното събитие за ИТ професии Career Show Tech.

Събитието ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. На него над 50 водещи компании ще се срещнат с повече от 2000 ИТ специалисти от страната и Европа.

Освен възможността за среща с работодатели, събитието предоставя и интерактивна и полезна програма с лекции и дискусии, част от която е участието на Ангел Гюров. Форматът на събитието ще позволи на участниците да провеждат предварително уговорени онлайн срещи в специално разработена платформа.

Като професионалист в сферата си Ангел Гюров ще представи темата How to use Lean methodology in business development. В съвременния бизнес свят често чуваме моделни думи като lean, scrum, design thinking. Ангел ще ви помогне да разберете защо е важно не само да говорим за тях, но и да ги прилагаме в нашата ежедневна работа и как това ще допринесе да подобрим ефективността и успеха на организацията си.

Бъдещето на криптовалутите, програмирането на видео игри, можем ли да тренираме мозъка си, за да работи по-ефективно - това са част от другите теми, които ще се дискутират по време на събитието.

Освен да присъстват на лекциите, участниците в събитието, които търсят реализация в IT сферата, могат да проведат лични видео срещи с представители на Нетера от отделите „Човешки ресурси", „Софтуерни решения" и „Маркетинг". Специалната мачмейкинг технология с подробни филтри ще позволи подборът и срещите да се организират по възможно най-бързия и ефективен начин. Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителнa на https://careershow.bg/register/

Вижте свободните позиции за работа на Нетера.