Николай Маринов: Зелените площи в София не се поддържат и са в лошо състояние
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Юни 2021 15:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Маринов: Зелените площи в София не се поддържат и са в лошо състояние

Той и Александър Димитров, които са кандидати за народни представители от „БСП за България" в 24 МИР, почистиха градинката на ул. "Цар Иван Асен II"

/КРОСС/ София е доста мръсна, а зелените площи не се поддържат и почистват редовно. Това каза третият в листата в 24 МИР Николай Маринов. Той, заедно с Александър Димитров, който е пети в листата, председателят на БСП - Средец Кръстин Чепилов и доброволци, почистиха градинката на ул. "Цар Иван Асен II".

„Имахме среща с избиратели в района, но видяхме че градинката е изключително мръсно. Не беше чистено и метено дълго време. Веднага с колегите решихме да закупим ръкавици и чували и да почистим боклука преди да започнем разговорите с хората", обясни Маринов.

Социалистът заяви още, че Столична община и Столичен инспекторат не съблюдават за чистотата на местата за отдих, които през лятото са притегателно място за столичани.

„Но и гражданите трябва да имат ангажимент и да пазят чисто и да изхвърлят отпадъците си в обозначените за това места", допълни той.

Съвсем заслужено акцията получи одобрението на живеещите в района.

Веднага след това кандидатите за народни представители се заеха с разяснителната кампания относно машинното гласуване и запознаха избирателите с предизборната платформа на Коалиция „БСП за България".