"Жълт код" - новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (видео)
Секция: Шоубизнес
01 Юли 2021 19:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Жълт код" - новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (видео)

/КРОСС/ Пет години след като направиха успешния и пълен с хитове "10 1/2", групата записа и издаде дългоочаквания си нов албум, наречен "Жълт код". Той излиза на 1 юли и съвпада с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти. Стилът отново е емблематичният за Обичайните заподозрени рокендрол, гарантиращ позитивно настроение. Енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Интересен факт, е че това е първият албум, в който освен Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов.

Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира - "Голяма работа", "Лепило за брада", а същото предстои и за други тракове - "Играча на мача", "Венерианецът", "И малко от есента", "Дядо и ряпа", "Там да сияе то".
"Жълт код" от 1 юли е качен във всички музикални платформи, а компакт дискът ще бъде наличен във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат възможност да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.

video: https://www.youtube.com/watch?v=XxjKKsCBHm8