Том Круз почерпи с 300 коледни торти
Секция: Шоубизнес
18 Декември 2021 14:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Том Круз почерпи с 300 коледни торти

/КРОСС/ Том Круз подари на екипа на филма „Мисията невъзможна 7" 300 коледни торти, съобщи The Sun. Актьорът долетял в Лондон от САЩ, специално за да почерпи колегите си със сладкишите, приготвени в неговата любима пекарна в Лос Анджелис.

Полетът на десертите с частен самолет стрували на Круз баснословна сума, но цифрата не се уточнява. „Да, това е екстравагантно, но Том е невероятно щедър човек и искаше да направи нещо специално за всеки един, който е работил заедно с него във филма", твърди източник на изданието. В процеса на работа по продукцията, който нееднократно бе прекъсван заради случаи на коронавирус, обаче се съобщаваше и за доста грубо държание на Круз, въдворяващ ред и дисциплина в екипа.

През август по време на снимките за „Мисията невъзможна 7" Том Круз се приземи с управлявания от него хеликоптер в градината на непознато британско семейство. Местната жителка Алисън Уеб и децата й били предупредени, че поради временно затваряне на летището в Ковънтри на територията на имота им ще се приземи VIP екипаж, но тогава името на госта не бе съобщено. Когато 59-годишния холивудски ас кацнал в градината на британците, те били силно изумени. За благодарност актьорът позирал за снимка със семейството, а после повозил децата с вертолета.

„Мислех си, че ще е страхотно децата да видят хеликоптер в градината, затова дадох разрешение за кацане. Когато от него слезе Том Круз, това беше просто уау! Той се приближи да си побъбри с децата и ни благодари", разказва Алисън Уеб и описва деня като невероятен и сюрреалистичен.