Лена Бориславова станала адвокат заради Али МакБийл
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Януари 2022 10:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лена Бориславова станала адвокат заради Али МакБийл

/КРОСС/ "Ако човек си има вяра и в случай че знае, че няма какво да загуби, в случай че просто рискува и пробва, той няма какво да загуби, а може единствено да завоюва." Това споделя в изявление още през 2018 година Лена Бориславова.

Тогава тя е част от следващата вълна завръщащи се младежи, учили и работили в чужбина. В същото изявление загатва, че в по-ранните си години се е възхищавала на оправните и положителни юристи от телевизионните сериали, в това число "Али МакБийл", тъй като тези " готини, заредени хора съумяват да излизат от всевъзможни обстановки и да се оправят освен със своите, само че и с непознатите проблеми".

Впоследствие ползата към адвокатската специалност е станал сериозен и през днешния ден Лена Бориславова е правист с впечатляваща кариера. На последните парламентарни избори беше втора в листата в 24 МИР в София след Кирил Петков. Стана народен представител, само че доста скоро напусна Народното събрание и през днешния ден е началник на политическия кабинет на премиера.