"Историята" на Стоичков тръгва из Испания
Секция: СПОРТ
22 Юли 2022 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Историята" на Стоичков тръгва из Испания

/КРОСС/ Бестселърът "Историята" на Христо Стоичков тръгна на тур из Испания. Реално той се забави твърде много заради пандемията от Ковид -19. Но както "затварянето на света" свърши, животът се върна и за футболните фенове.

Запалянковци от фенклуб  "Пеня Леонеса ФК Барселона" поканиха кавалера на "Златната топка" да представи своята автобиография в град Леон. Много от членовете са българи и е избрана специална дата - 9 септември, деня на първата титла в историята на ЦСКА. Камата отново ще покаже на света "Историята" на испански, която е издадена то "Софтпрес" и е написана заедно с Владимир Памуков. В края на деня е предвидена и галавечеря.

Преди това Стоичков ще е и ВИП-гост на световното първенство по таекуондо в България. Част от натоварената програма на най-известния българин по света е и посещение за един ден от турнира в "Арена Армеец".

"Тази година в България ще е такуондо лято - каза Стоичков в специално видео за събитието. - От 28 юли до 7 август в нашата столица ще се случи нещо легендарно. Две световни първенства в една държава и година, при това цели две седмици! Всички най-големи звезди в стпорта ще се съберат в София. Тръгвам и аз! Елате и вие в зала "Арена Армеец".