Мъж отряза демонстративно с шлайф скобата на колата си
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Август 2022 09:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мъж отряза демонстративно с шлайф скобата на колата си

/КРОСС/ Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца обиколи социалните мрежи. На него се вижда как мъж с портативен флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Реже-  и докато реже, гневно обижда с нецензурни реплики служителите на "Паркинги и гаражи". А отрязаната скоба след това прибира в багажника си с думите "като сувенир". Постъпката му предизвика вълна от разнопосочни коментари.

За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства – скоби. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР– Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника и е напуснало мястото с автомобила си. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано. Това разказа в ефира на „Здравей, България” Цветомир Илиев от Общинско предприятие "Паркинги и гаражи”.

По думите му подобни ситуации са ежедневие. Има постоянно недоволни граждани. Нашите служители, голяма част от които са жени, по метода на убеждението, успяват да се справят с трудните ситуации. В конкретния случай жената, която е била на смяна, е била далече, но е чула шума от рязане на метала. Но е предупредила своевременно колегите си от екипа, за да започне издирване на този автомобил, посочи той.