До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Ноември 2022 16:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица

/КРОСС/ Black Friday седмицата на Kaufland започва с редица атрактивни предложения за дома и кухнята. От понеделник до неделя (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят електроуреди с 3-годишна гаранция и различни комплекти за готвене на цени с до 50 % по-ниски.

Богато разнообразие от продукти на една от най-популярните марки за кухненски уреди – Tefal, ще очаква всички любители кулинари в хипермаркетите на Kaufland в страната. Клиентите на лидера в модерната търговия ще могат да избират между няколко комплекта за готвене с незалепващо покритие, както и да обзаведат кухнята си с фритюрник или грил скара на изгодни цени. Изборът на качествени кухненски уреди се допълва още от намалени миксер с купа и мултикукър на марката.

В рамките на „черната“ промоционална седмица в Kaufland феновете на домашно приготвената скара ще могат да се сдобият с качествена месомелачка на Bosch, която може да обработва до 1.3 кг в минута. Клиентите на веригата, които държат на вкуса и аромата на прясно смляното кафе, ще имат възможност да вземат кафемелачка на специална цена, а за още по-голямо удобство на домакините част от ексклузивните оферти тази седмица е и шевна машина с 9 основни вида бод.

„В Kaufland винаги се стремим да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти, които знаят, че при нас могат да намерят отличен избор от разнообразни и качествени стоки на изгодни цени. Промоционалните предложения в нашата Black Friday седмица са подбрани така, че да допълнят всеки дом и всяка кухня и едновременно с това да облекчат значително семейния бюджет.“, споделя ръководителят на отдел „Акционен мениджмънт“ на веригата Красимир Тодоров.

По време на цялата Black Friday седмицата в Kaufland изборът от промоционални оферти ще обхваща повече от 200 артикула в различните стокови категории. Изкушаващите предложения от специалната брошура на веригата ще могат да бъдат намерени до 13 ноември или до изчерпване на количествата.