Kaufland продължава модернизацията на магазините си
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Ноември 2022 16:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland продължава модернизацията на магазините си

/КРОСС/ Най-голямата търговска верига у нас продължава модернизацията на своите хипермаркети с обновяването на обектите си в кварталите „Овча купел“ и „Надежда“. От началото на годината Kaufland България инвестира над 35 млн. лв. в реновиране на магазините си, като за новоремонтираните два филиала са вложени общо над 6.2 млн.лв. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва, както внедряване на технологични иновации, така и разширение на продуктовия асортимент.

„Модернизацията на съществуващите ни хипермаркетите е неразделна част от експанзията на Kaufland България. В последната една година модернизирахме общо 11 филиала, а за 2023 г. предстои да реновираме още 13 магазина в цялата страна. Модернизацията протича, както вътре – в самите магазини, така и извън тях - чрез нашата One Stop Shopping концепция. В резултат на нея в последните 2 години сме разширили услугите за нашите клиенти с над 70 нови партньорски обекта в цялата страна“, коментира главният изпълнителен директор на Kaufland България – Иван Чернев.

Модернизирането на търговските зони включва цялостна реорганизация на магазинното пространство, съобразно най-актуалните международни стандарти. Новото разпределение на стоките улеснява клиентите по време на пазаруването, намалява времето за пазар и подобрява цялостното клиентско преживяване. За удобство на клиентите и в двата обекта са поставени и каси за самообслужване, каквито Kaufland внедрява поетапно във всички свои хипермаркети.

Жителите на „Овча купел“ ще могат да се възползват и от богатия асортимент на ToGo витрината с качествени и свежи продукти, удобни за директна консумация. Като част от зелената политика на компанията в хипермаркета е внедрена изцяло нова енергийно ефективна хладилна техника, чрез която хипермаркетът намалява въглеродните и шумови емисии от дейността си.

С многообразие от продукти и услуги в зоната с наематели модернизираните хипармаркети надграждат One Stop Shopping концепцията на веригата, която осигурява изцяло нова атмосфера за пазаруване и превръща Kaufland в мултифункционален търговски център.  Клиентите на Kaufland и в двата обекта ще имат на разположение допълнителни услуги, предлагани от партньори на компанията, като аптека SoPharmacy, обувки Diechmann, каса на EasyPay, SDI, InMedio и Mr.Almond. В зоната за наематели в хипермаркета в кв. „Овча купел“ ще са разположени оптика JOYи RepEat, а в кв. „Надежда“ посетителите ги очакват офис на Vivacom и сладкарница Skyline.