Смарт телевизорите на LG предлагат безплатен тримесечен абонамент към APPLE TV+
Секция: Технологии
13 Септември 2023 14:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смарт телевизорите на LG предлагат безплатен тримесечен абонамент към APPLE TV+

Широка селекция от оригинални Apple заглавия, хитови сериали и филми са вече безплатни за потребителите на LG Smart TV по целия свят за лимитиран период от време

/КРОСС/ LG Electronics (LG) предлага на всички, отговарящи на условията потребители на LG Smart TV, в 81 държави1, възможността да се радват на три месеца безплатен Apple TV+ абонамент. Собствениците на съвместими 4K и 8K смарт телевизори LG (модели от 2018 и по-късно) могат да се възползват от своя тримесечен безплатен период до 12 ноември 2023 година2.

Apple TV+ предлага първокласни, завладяващи драми и комедии, игрални филми, революционни документални продукции, както и забавление за децата и семейството, включително серии като "Silo," "Hijack," "Foundation," награденият с Emmy глобален феномен "Ted Lasso," както и предстоящия трети сезон на носителя на Emmy, SAG и Critics Choice Award - драматичния сериал "The Morning Show," новия лимитиран сериал "Lessons in Chemistry," с участието на носителката на Оскар Бри Ларсон, която е и продуцент на продукцията.

Дългоочакваните игрални филми, които предстои да бъдат добавени към платформата Apple TV+, включват "Killers of the Flower Moon" на Мартин Скорсезе, "Napoleon," с участието на носителя на Оскар Хоакин Финикс, режисиран и продуциран съответно от от номинираните за Оскар Ридли Скот и Кевин Уолш; наситения със звездни участия шпионски трилър "Argylle," с Хенри Кавил, Сам Рокуел, Брайс Далас Хауърд, Браян Кренстън, Катрин О‘Хара, Джон Сина, Дуа Липа, Ариана ДеБосе, Самуел Л. Джаксън и други.

LG непрекъснато работи, за да предостави най-доброто зрителско изживяване с богата библиотека от съдържание и завладяващ звук. Нещо повече, всички смарт телевизори на LG улесняват зрителя максимално в откриването на потапящо съдържание чрез интуитивната си и лесна за употреба webOS платформа.

Вижте повече информация за условията, начина за включвани и предимствата, което партньорството ви предоставя, на сайта на LG:

https://www.lg.com/bg/televizori/appletvplus