„Есенна Супер седмица“ в Praktiker
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Октомври 2023 12:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Есенна Супер седмица“ в Praktiker Хиляди оферти изкушават любители и професионалисти

/КРОСС/ От 3 до 9 октомври Praktiker стартира промоционална кампания „Есенна Супер седмица". В този период ще се предлагат разнообразни продукти от целия асортимент на магазина с до -50% отстъпка.

В промоцията са включени артикули, подходящи за ремонта в дома и за подобряване на различни сфери от ежедневието. Акумулаторната бормашина Makita, полезна в работата както на любители, така и на професионалисти, е намалена от 249.99 лв. и може да бъде закупена за 149 лв. С отстъпка -40% се предлага дизайнерски шкаф за баня с умивалник от Inter Ceramic, вместо за 379.99 лв. сега може да бъде закупен за 225 лв. Намаление от -50% превръща в изгодна покупката на LED плафон Wave, който създава допълнителен уют в дома и може да бъде закупен за 46.49 лв. Есента е и момента за подготовка на автомобила - в Praktiker на разположение са зимни гуми Nexen Tire на цена 129.99 лв.
.
Всички оферти от „Есенна Супер седмица" могат да бъдат разгледани в сайта praktiker.bg.

В допълнение Praktiker предоставя и възможност за 10 безлихвени вноски за закупуване на стоки на стойност над 200 лв. на изплащане, без оскъпяване. Това означава 0% лихва, 0 лева такси, 0% ГПР.
Промоционалната кампания „Есенна Супер седмица" е валидна във всички търговски обекти на Praktiker и онлайн на www.praktiker.bg в периода от 3 до 9 октомври.