Каракачанов: ДПС никога не са си вадили ръцете от властта, но в това правителство водещата партия е ДПС
Секция: Коментари
09 Ноември 2023 06:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каракачанов: ДПС никога не са си вадили ръцете от властта, но в това правителство водещата партия е ДПС

/КРОСС/ В предаването „Още от деня" по БНТ, снощи Красимир Каракачанов, каза че не знае какви са причините за оставката на Карадайъ. „Явно някъде е сгафил и почетният председател го отстранява. В ДПС ги няма тези скандали с взаимни битки през медиите. Така че явно му е изтекъл срокът на годност и сега ще бъде заменен с някой друг".

ДПС никога не са си вадили ръцете от властта, но в това правителство на сглобката водещата партия е ДПС, смята Каракачанов.

Мотивите за вот на недоверие имат основание, макар че са доста общи, обясни Каракачанов. „Не отива на никой да използва имената на български офицери, когато правиш вотове и политически каламбури. Не е редно армията да бъде вкарвана в този политически дебат. Но иначе, ако погледнем същината на вота, да проблемите пред сигурността на България са огромни. Виждаме разбитите ни служби за сигурност. Виждаме и пробитата българска граница, която се наводнява и вече могат да се видят дори в София едни нелегални мигранти, които не бяха виждани от години".

Истинският разговор е за армията и сигурността, но такъв няма да бъде проведен, категоричен е Каракачанов.