Лорер: Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП
Секция: Коментари
20 Ноември 2023 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лорер: Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП

/КРОСС/ Исканата оставка на Калин Стоянов не е цялостна оценка на неговата работа. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП/ДБ Даниел Лорер.

Лорер даде добра оценка на работата на МВР шефа по отношение на мигрантския натиск, но партията е срещу полицейското насилие. Също така от ПП/ДБ са възмутени, че Стоянов реагирал едва след като партията е настояла за такава.

Най-страшното на тези избори е това, което се е случило с ДАНС, по думите му. Лорер не разбира кога на Калин Стоянов му оказват натиск и кога не и даде за пример споделеното от МВР министъра, че информирал Делян Пеевски.

Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП, очевидно ГЕРБ и ДПС не го припознават, каза Лорер. Чий е, обаче той не знае.

След като правителството било родено в "тежки родилни мъки", в момента работели в динамично равновесие. Бюджетът на Асен Василев не е катастрофален, а държавата е изградила капацитет в МИ да управлява Лукойл, ако се наложи, противопостави се на актуалните критики Даниел Лорер.

По темата на втория вот на недоверие, по който се дебатира миналата седмица в пленарна зала, но още не е гласувано окончателно, Даниел Лорер заяви, че саботажът на модернизацията на армията е национално престъпление.