Дисни отпразнува един век вълшебство с „Желание“ с приказна гала премиера
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Ноември 2023 16:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дисни отпразнува един век вълшебство с „Желание“ с приказна гала премиера Керана отправи апел с космическа сила

/КРОСС/ От вечните класики до съвременните шедьоври - всяка анимационна приказка на Дисни е платно, изрисувано с блянове, упоритост и непоклатим дух. През последните 100 години студиото неуморно ни вдъхновява и ни кара да мечтаем, а от този петък, 24 ноември, за пореден път ще ни изпълни със смелост и ще ни накара да преследваме дори най-съкровеното си Желание.

Вчера, 21 ноември, избрани гости отпразнуваха 100-годишнината на фабриката за мечти Дисни. Те преминаха по бляскавия син килим и се озоваха право в невероятното кралство на Росас, което оживя пред очите им в Cinema City Paradise по време на впечатляваща гала премиера. Талантливата Керана, която озвучава главната героиня Аша, изненада с пленително изпълнение на живо, което придаде едно неочаквано и ново измерение от емоции и магнетизъм. Тържественият дектор, част от който беше забележителен макет на емблематичния замък на Дисни, допринесе за приказната атмосфера и разкоша на грандиозното събитие, което подкани присъстващите да се впуснат в собствените си необикновени приключения и напомни, че когато си пожелаем нещо и прегърнем магията в себе си, отключваме потенциала да променим живота си.

Когато светлините угаснаха и филмът започна, публиката се пренесе в зашеметяващия свят на Желание, където се запозна с неуморимия оптимист Аша, неразделния ѝ другар Валентино, малката топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда, както и красивия, но егоистичен крал Магнифико. Желание е изпълнено с безброй емоции и смело препуска през една несравнима и изпълнена с вълшебство 100-годишна история, която ни напомня, че анимациите на Дисни не са просто приказки на екрана, те са шепот в сърцата ни, който ни насърчава ни да мечтаем смело, да се стремим безгранично и да вярваме в омагьосващата сила на собствените си копнежи.

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто). Ролите на български озвучават Керана, Орлин Павлов, Георги Стоянов, Надежда Панайотова, Симона Бакалова, Цвети Пеняшки, Ангел Проданов и др.

Желание се сбъдва от 24 ноември само в кината на 2D, 3D и 4DX.