Магията LAIBACH взриви българската сцена за пети път
Секция: Шоубизнес
28 Ноември 2023 15:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Магията LAIBACH взриви българската сцена за пети път Лошото време не спря феновете да посрещнат легендарната банда с мощни овации на сцената на Pirotska 5 Event Center

/КРОСС/ 26 ноември ще бъде запомнен с фурора на групата LAIBACH, която за пореден път предизвиква истински пир за сетивата сред стотиците фенове на индъстриъл стила у нас. Публиката в Pirotska 5 Event Center напълно се сля с емоцията на сцената. LAIBACH подариха невиждано шоу със светлини, музика и остър текст, с безкомпромисно изпълнение и поведение в ивент пространството.

По традиция авангардния пърформанс започна още преди излизането на LAIBACH с грандиозна мултимедийна среда. По този начин музикантите доказаха за пореден път защо са една от най-чаканите и завладяващи групи у нас.

Спектакълът бе разделен на 3 части и виртуозно бис изпълнение. Ценителите на уникалния звук не пропуснаха да споделят най-въздействащите моменти от аудио-визуалното чудо в социалните мрежи, а най-верните фенове се възползваха от екстравагантния мърч на бандата.

Впечатляващият концерт в България бе част от европейското турне на LAIBACH, а за перфектната организация в сърцето на София се погрижи-Иван Вълков, известен в музикалния и промоутърски бизнес като един от най-добрите в бранша.