LG ще представи иновативни решения за по-добър живот на CES 2024
Секция: Технологии
30 Ноември 2023 18:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG ще представи иновативни решения за по-добър живот на CES 2024 За да се превърне в компания за интелигентни лайфстайл решения, LG използва AI, за да разширява и подобрява пространствата в дома заедно с потребителското изживяване

/КРОСС/ LG Electronics (LG) кани потребителите от целия свят да се присъединят към тяхната LG World Premiere пресконференция и да посетят изложбения им щанд на CES в Лас Вегас през януари. Пресконференцията, чиято тема е ‘Reinvent your future,' е насрочена за 08:00 (PST) на 8 януари в Mandalay Bay Convention Center.

Първи на сцената ще се качи изпълнителният директор на LG, Уилям Чо, който ще обяви ключовите области на фокус за 2024 година и след нея. Най-големите теми ще включват трансформацията на LG в компания за интелигентни лайфстайл решения - обявена по-рано през месец юли като Future Vision 2030 - и как ще допринесе за това изкуственият интелект да разшири и подобри както пространството в дома, така и потребителското изживяване. Очаква се LG World Premiere да разкрие още детайли относно това какво точно означава наистина концепцията за бъдещето на компанията и какво обещава на потребителите.

Зашеметяващите продукти, обявени по време на пресконференцията, ще присъстват и на щанда на LG на CES 2024. Освен впечатляващи дисплеи, иновативни технологични инсталации и забавни интерактивни изложби, посетителите могат да разгледат и научат повече за това как иновациите подобряват живота в различни негови области, включително домът, пазаруването и подвижността.

LG World Premiere ще се излъчва на живо на сайта на LG (www.LG.com/CES2024) и LG Global YouTube channel.