Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef 8
Секция: Шоубизнес
01 Декември 2023 13:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef 8 Един стратегически спринт и един емоционален маратон ще решат кой отпада от надпреварата на крачка от финала

/КРОСС/ В петък вечер (1 декември) от 20:00 ч. петимата полуфиналисти - Лора, Мелят, Биляна, Осман и Марианна, слагат всичките си кулинарни карти на масата, за да си спечелят място на Големия финал в събота, 2 декември от 20 часа.

Първата задача за вечерта ще бъде без условия. Хоби-готвачите ще имат пълната свобода да приготвят най-доброто си ястие, с което да впечатлят журито и да ги накарат да възкликнат - „Ето така се готви в MasterChef!". Разбира се, ще има и уловка, която е напълно в духа на шоуто и ще направи задачата на хоби-готвачите по-интересна и предизвикателна, а справянето с нея ще разклати и най-стабилните участници. Този от тях, които изгради най-добре своята стратегия и завърши чинията си по начин, одобрен от Chef Кустев, Chef Таралежков и ресторантьора Явор Сарафов, ще бъде първият финалист в осми сезон на MasterChef.

За останалите четирима битката ще продължи с кулинарен маратон, по време на който ще трябва да приготвят ястие по свой избор, което перфектно се комбинира с един от три вида бира. Журито ще гласува на момента с „Да" и „Не" и при дори един отказ, полуфиналистите ще трябва да започнат отначало. Сълзи от напрежение ще залеят легендарната кухня, докато не станат ясни и другите двама финалисти.

Невероятната надпревара ще бъде обобщена със следните думи от chef Кустев - „Това беше най-драматичният полуфинал в историята на MasterChef!".

Гледайте полуфинала и финала на „MasterChef" този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.