Поли Генова с нова коледна песен и видео „Magical“
Секция: Шоубизнес
04 Декември 2023 19:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поли Генова с нова коледна песен и видео „Magical“ Песента вече може да бъде слушана във всички музикални платформи

/КРОСС/ Поп-звездата Поли Генова ще зареди феновете си с празнично настроение с новия си сингъл и видео - „Magical"! Година след успешния си коледен албум „По-добрата Коледа", Поли се завръща с още едно вълнуващо празнично творение. „Magical" е международен проект, обединяващ усилията на четирима талантливи чуждестранни автори.

„Magical" е едно музикално пътешествие, което не просто зарежда слушателите с истинско усещане за уют и празнични емоции, но и напомня, че на Коледа се случват чудеса. Видеоклипът на песента е заснет в Рила под режисурата на Томислав Михайлов - Чочо. Визуалната постановка разказва историята на Поли и нейния годеник Джоузеф, които са разделени през празничните дни, но коледната магия в края на видеото ги събира отново у дома.

„С този проект искам да напомня, че на Коледа наистина се случват чудеса, а музиката е вълшебният път, по който можем да ги открием. Благодарна съм на целия екип, че успяха да пресъздадат истинското вълшебство на коледните празници в песента и видеото, които, вярвам, ще достигнат сърцата на хората и ще ги накарат също да почувстват магията", с вълнение сподели Поли Генова за създаването на песента.

Новият сингъл на Поли Генова се разпространявана от Warner Music чрез Орфей Мюзик, а албумът „По-добрата Коледа" е достъпен във всички стрийминг платформи и в търговската мрежа. Този албум включва авторска музика, световноизвестни коледни класики и великолепни дуети с Любо Киров, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Прея. Музиката гарантирано зарежда феновете с празнично настроение и успява да накара слушателите да погледнат на света с по-позитивен поглед и да открият смисъла на истински по-добрата Коледа.

Съвсем скоро феновете на Поли ще имат възможността да я видят на живо в София, където тя ще изпълни песни от албума си на специален коледен концерт в компанията на самия Дядо Коледа.