Коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“ за броени дни обедини над 50 компании и бизнеси
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Декември 2023 14:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“ за броени дни обедини над 50 компании и бизнеси „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ продължава през целия месец декември в подкрепа на най-уязвимите деца и техните семейства

/КРОСС/ В първите дни след старта си „Тази Коледа чудесата правите Вие!" - традиционната коледна кампания на фондация „За Нашите Деца", успя да обедини над 50 компании и бизнеси, които се включват в инициативата, водени от своята съпричастност към мисията на организацията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда.

"Тази коледа чудесата правите Вие" ще продължи през целия месец декември. Освен с инициативи в офиса, всеки ще може да допринесе за каузата на фондация „За Нашите Деца" чрез закупуване на различни продукти от включилите се в кампанията бизнеси - ресторанти, магазини, споделени пространства.

В седмиците преди най-светлите празници всеки мисли за това как да зарадва близките си хора. Коледната кампания на организацията предоставя възможност да бъдат закупени прекрасни дрехи с кауза от обичани български брандове, детски играчки, празнични кутии със специално селектирани продукти от Италия, Испания и Гърция, занаятчийски бутикови шоколади, а защо не и коледна фотосесия или вечеря в популярни ресторанти в столицата? Изненадите за близките хора могат да включват и благотворителни подаръчни карти, направени от екипа на фондацията, страхотни ръчно правени бонбони, уникални стъклени играчки за елха или пък семейна разходка до някое от местата с невероятно вкусни храни и коледни напитки.

През последните 10 години кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие" събра над 300 000 лв., които фондацията вложи в осигуряването на безвъзмездни терапии за деца с трудности в развитието, подкрепа за родители и грижа за деца, останали без родителска грижа. Чрез кампанията фондацията успя да внесе Коледа в офиса като вдъхнови екипите на малки и големи компании да се сплотят около общата кауза, като организират коледни инициативи и дарят средства за децата в нужда. Със събраните средства от тазгодишното издание на "Тази Коледа чудесата правите Вие!" ще бъдат подкрепени над 3000 деца и родители в страната през 2024 г.

Пълният списък на обектите и начините за включване в инициативата е достъпен тук.

Станете част от 11-ото издание на "Тази Коледа чудесата правите Вие!".