Песков: Зеленски прави всичко възможно да се върне към ситуацията, когато му се дават неограничено количество пари
Секция: Русия
24 Януари 2024 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Песков: Зеленски прави всичко възможно да се върне към ситуацията, когато му се дават неограничено количество пари

/КРОСС/ Претенциите на Украйна към руски територии са опит да се замаскират проблемите на киевския режим и самия президент на страната Владимир Зеленски. Това казва прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков в коментар на вчерашния указ, подписан в Киев. Въпросът към Песков бе зададен от Павел Зарубин с предварително зададеното определение, че това е глупост. Което обаче се отрича от Песков. Самият Зарубин публикува части от видеото в социалните мрежи, последван и от държавната ТАСС.

"Не, това не е глупост, това вероятно е опит по някакъв начин да се замаскират проблемите, които киевският режим натрупва. Зеленски има наистина големи проблеми и той трябва вече да е разбрал какво трябва да се направи, за да спре всичко това, но той не го прави, а каза "не искам".

Според Песков, Зеленски прави всичко възможно да се върне към ситуацията, когато му се дават неограничено количество пари, "но това вече няма да се случи", той се опитва да поддържа ситуацията, така че да му се дава неограничен брой черупки, "но спонсорите му са на изчерпване".

Тълкуванието на Кремъл е, че всъщност Зеленски иска да си осигури пълна доминация и пълна подкрепа - Зеленски много искал да бъде като руския президент Владимир Путин, целият народ да го подкрепи, но не се получава така, а още повече охра в Украйна започва да мислят, че киевският режим прави нещо нередно, като продължава това напълно безсмислено кръвопролитие.