БГ РАДИО представя: „ЛЮБОВ ПОНЕ“ - песента, с която Христо Стоичков поздравява България
Секция: КУЛТУРА
07 Февруари 2024 14:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БГ РАДИО представя: „ЛЮБОВ ПОНЕ“ - песента, с която Христо Стоичков поздравява България

/КРОСС/ Първо и единствено по БГ Радио, на 8 февруари, рожденият ден на футболната легенда Христо Стоичков, точно в 8,08 часа България ще чуе песента „Любов поне". Бъдещият хит е в изпълнение на Христо Стоичков заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. В чест на рожденика на всеки час в ефира на БГ Радио ще звучи песента „Любов поне".

Христо Стоичков поздравява България с песен за любовта на рождения си ден. Христо Стоичков ще поздрави цяла България по неочакван и необикновен начин. Кавалерът на „Златната топка" влезе в ново амплоа и записа песен заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. Името на творбата е „Любов поне", а промоцията ѝ - ден след 36-ата годишнина от сватбата на Стоичков със съпругата му Мариана. Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота.

Иван Тенев е автор на текста, а за музика се погрижи Благовест Аргиров. Аранжиментът направи Ангел Дюлгеров.

Специален ден е избран и за видеопремиерата на песента. Тя ще бъде на 14 февруари - Денят на влюбените.

Стоичков е много близък от години с братя Аргирови и Тони Димитрова. Неведнъж са присъствали на събития, свързани с представянето на неговата „История", издадена от Софтпрес, както и на отваряне на магазини на неговия бранд H8S. За рождения си ден Христо Стоичков ще гостува в Банско, където в центъра на Бъндеришка поляна ще дава автографи на книги между 14,30 и 17 ч.

За повече подробности за песента „Любов поне" на Христо Стоичков, Братя Аргирови и Тони Димитрова слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт - www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.