През февруари Yettel дава 3 месеца Storytel и 6 месеца MB на максимална скорост за всеки нов мобилен план
Секция: Технологии
08 Февруари 2024 16:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
През февруари Yettel дава 3 месеца Storytel и 6 месеца MB на максимална скорост за всеки нов мобилен план

/КРОСС/ В месеца на романтиката Yettel дава на всички свои нови потребители на мобилни планове шанса за максимално изживяване в най-добрата мрежа*, споделяне на валентинки без ограничения и достъп до едни най-великите любовни истории. До края на февруари потребителите, които изберат план Total или Total Unlimited с договор за 24 месеца, ще могат да сърфират с максимална скорост за 6 месеца и да активират Storytel за 3 месеца без допълнително заплащане.

Потребителите ще имат възможността да изживеят всички предимства на мрежата от пето поколение: да изпитат бързината на сърфиране на максимална скорост и супер бързи скорости на сваляне и качване на данни, изключително високо качество на картината при гледане или създаване на видеосъдържание като видеочат в HD качество без забавяне, 4K стрийминг, гейминг. Тарифните планове, от които абонатите могат да избират, започват от 25,99 лв. на месец при Total портфолиото и от 36,99 лв. с плановете Total Unlimited. Освен неограничени минути за разговор в България и роуминг зона Европейски съюз, плановете включат време за международни разговори, MB за сърфиране в роуминг и позиции за дигитални услуги като HBO Max, Deezer, Капитал, Bookmate, iZZI и Storytel. Клиентите не заплащат допълнително за промоционалния период на услугите, управляват ги лесно през мобилното приложение Yettel и могат да сменят услугите си в позиции веднъж всеки месец.

До края на февруари потребителите могат да активират и най-новото попълнение сред дигитални услуги, предлагани от Yettel - Storytel за промоционален период от 3 месеца без допълнително заплащане. Така те ще получат достъп до над 500 000 заглавия, включително богат каталог от над 5000 произведения на български език. Любителите на литературата слушат неограничено дори в движение популярни и най-продавани автори у нас и в световен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън. Потребителите могат да запазват и слушат съдържание и в офлайн режим и получават препоръки за съдържание според заглавията, които избират.

Повече за промоционалните предложение на Yettel можете да откриете тук.

*Мрежата на Yettel е отличена с 6 последователни Best in Test сертификата от международната организация за сравнителен анализ umlaut.