Костадин Костадинов: Призовавам всеки свободен българин да излезе и да протестира
Секция: ПОЛИТИКА
11 Февруари 2024 10:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Призовавам всеки свободен българин да излезе и да протестира

/КРОСС/ "Аз съм свободен човек от свободен народ". Така отговорил на призивите на Цезар да се предаде галският вожд Думнорикс преди почти 2100 години. Галът отказал и се борил до последно.Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира.

Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна.

Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!Време е за Възраждане на България!", написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Днес протестите на "Възраждане" продължават. Блокирано е ГКПП Гюешево.