Интензивен трафик по някои гранични пунктове
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Февруари 2024 09:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интензивен трафик по някои гранични пунктове

/КРОСС/ Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция" на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам" на изход за товарни автомобили. От 8 февруари фериботът „Свищов - Зимнич" не се движи поради повреда.

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград" и „Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: БТА