Пеевски: За ДПС е важно да има правителство
Секция: Коментари
29 Февруари 2024 10:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пеевски: За ДПС е важно да има правителство

/КРОСС/ За ДПС е важно да има правителство. Това заяви председателят на партията Делян Пеевски. И допълни, че избори 2 в 1 са чудесен вариант за ДПС, но не и за държавата.

„На 8-и март ще разберем дали са разбрали ПП-ДБ къде са, или са дечица в детска градина". Ако са разумни хора, политици, сериозни, няма да хвърлят държавата в криза, ще си направят явна коалиция, за да няма нищо скрито и тъмно. След като видим какво ще правят, ние ще преценим кое и как ще подкрепяме", добави Пеевски.

„Сериозните мъже трябва да седнат сериозно да преговарят, за да направят стабилно правителство", каза Пеевски.

"Денков е просто един назначен премиер от парламента, да остави лидерите на партиите да преговарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в криза, посочи още депутатът. По думите му не е сериозно за един премиер да казва „това - да, това - не" без да е прочел нещо. Нека се научи да чете, да гледа. Мислех, че за тези девет месеца е станал по-мъдър, вчера не го видях това, напротив", коментира Пеевски.

По думите му изборите винаги са вариант. За ДПС това е чудесен вариант „две в едно", ние сме готови за избори, но не е добре за държавата, отбеляза Пеевски и добави, че трябва да се мисли за хората. Той посочи, че за ДПС е важен държавният интерес и хората, след това слагат на второ място партийния си интерес. Нека го направят и другите, да бъдат като ДПС и да мислят за България, призова той.