50 продукта са с до 50% намаление в Lidl до края на март
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Февруари 2024 11:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
50 продукта са с до 50% намаление в Lidl до края на март Изгодните оферти включват разнообразие от най-използваните в домакинството стоки

/КРОСС/ 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта с намаление до 50% могат да открият клиентите на Lidl от 4 до 31 март във всички 127 магазина в цялата страна.

Още от понеделник (04.03) потребителите могат да се възползват от специалните намаления за продукти като едросмляна лютеница „Родна стряха", както и кисело мляко, отново на собствената марка на Lidl само за 0,99 лв. По-бюджетно клиентите могат да заредят хладилника и с кашкавал на Milbona за 13,19 лв., както и лионски салам за 3,49 лв. вместо 6,99 лв. Сред специалните оферти през целия месец март могат да се открият разнообразие от ядки, хумус и сладки изкушения с нови цени като обичаното от мнозина десертно барче с извара и ядки, което сега е достъпно за 0,59 лв. От Lidl са помислили и за домашните любимци със специални оферти за всички стопани, които искат бързо и удобно да набавят необходимото за дома.

Намаленията до -50% включват и напитки, сред които испанско розе, различни видове бира, както и уиски, а за почитателите на кафето Lidl предлага специални цени за още повече ароматни моменти сутрин.

По време на акцията се предлага и богат асортимент от нехранителните продукти с - 50% намаление - от хигиенни продукти до препарати за почистване на дома и. В предстоящата седмица клиентите могат да се възползват от течен перилен препарат от 5 л., който стига за до 100 изпирания за 25,99 лв. вместо 29,99 лв.

Освен специалните намаления през месец март, потребителите имат възможност да пазаруват още по-изгодно с всички промоции и купони в приложението Lidl Plus, с което да спестят допълнително над 100 лв. на месец от общата стойност на пазаруването.