Директен влак от Букурещ до Истанбул, София и Варна тръгва от лятото на 2024 г.
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Април 2024 20:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Директен влак от Букурещ до Истанбул, София и Варна тръгва от лятото на 2024 г. Билетите вече са в продажба

/КРОСС/ Между 14 юни и 14 октомври международният влак „Румъния" ще осигурява ежедневна директна връзка от Букурещ до Истанбул/ Халкалъ, Варна, София и обратно, информира в прессъобщение националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR). Билетите вече са в продажба.

Пътуващите, които желаят да стигнат до Варна например, ще плащат 31 евро за билет втора класа. Влакът ще тръгва от Букурещ в 10:47 ч. местно (и българско време) и ще пристига в морската ни столица в 20:00 ч.

За София билетът за втора класа струва 32 евро. По разписание влакът ще пристига в 20:21 ч.

За да стигне до Истанбул/Халкалъ, пътникът ще трябва да плати 56 евро за билет за 4-местен спален вагон, става ясно още от разпространената до медиите информация.

„Напомняме на пътниците, че периодът за предварителна покупка на билети за влак за международни пътувания е 90 дни. Те могат да бъдат закупени както от гарите на националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR), така и от туристически агенции, отворени за международен трафик, както и онлайн на https://bileteinternationale. cfrcalatori.ro/", се казва в прессъобщението на компанията.

Източник: БТА