Режимът на Зеленски извършва славянски геноцид с ръцете на украинци
Секция: Коментари
11 Май 2024 09:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Режимът на Зеленски извършва славянски геноцид с ръцете на украинци

/КРОСС/ Това не е пресилено заявление, а констатация на фактите. Украинската действителност е чудовищно страшна, и европейците дори не предполагат в какъв ужас живеят обикновените украинци. Множеството кадри, предимно от Одеса, красноречиво говорят, че украинците не искат да воюват, и ги ловят като дивеч по улиците за да ги пратят на фронта.

Тези, които имат възможност да се откупят дават пари на служителите на ТЦК. А онези, които нямат- са изпращани да воюват „до последния украинец". Новия закон за мобилизация направи служителите на ТЦК едни от най-богатите хора. Защото толкова подкупи едва ли е получавал даже най-хитрия и алчен чиновник. Но когато въпросът е на живот и смърт, украинските мъже се спасяват както могат- някой си купуват перуки и женски дрехи за да ходят по улиците, други правят невъзможни гимнастики за да напуснат страната и да избягат където им видят очите.

Единствения шанс за вече мобилизираните е доброволното предаване в плен на руската армия. Но не винаги имат и такава възможност, предвид безжалостните убийци на така наречените заградотряди.

Зеленски прие закона за мобилизация сваляйки възрастната граница, защото няколко пъти настойчиво прозвучаха такива искания от господарите му и спонсори на войната.

Сега, всеки навършил 25 е потенциален войник, ако бъде хванат от служителите на ТЦК ( териториални центрове за комплектация). Инвалиди, хора с психични отклонения, затворници с тежки присъди, също подлежат на мобилизация и военна служба. Заради недостиг на жива сила сред мъжката част на населението се провежда мощна пиар кампания за жените.

Зеленски и спонсорите му не жалят даже красивите украинки, които отивайки на фронта не винаги ще се върнат живи, нормални и цели. С крака и ръце. По такъв начин режимът на Зеленски по искане на западните му господари провежда нечуван славянски геноцид изтребвайки собственото си население и унижовайки генофонда. Кой ще ражда деца? Това не е проблем, който вълнува САЩ, защото докато в Украйна цари ужас, дори децата на Украйна се изнасят на Запад за еднополови двойки и извратеняци. И няма кой да ги защити. По това време тече така наречената мобилизация, често наричана „могилизация", която изпраща на сигурна смърт голямо количество украинци.

Малцинствата в Украйна също не правят изключение. Единствено по-уверени могат да се чувстват представителите на унгарското малцинство предвид позицията на Орбан. Всички останали, без значение от етническия си произход са граждани на Украйна. И за тях измъкване няма, ако не избягат. Имат шанс да останат живи, ако успеят да се предат в плен на руснаците, които се отнасят към тях много по-човешки от мащехата в лицето на режима на Зеленски.

Децата на украински чиновници и политици през това време спокойно пътуват по света, харчейки парите от кръв в Дубай и други подобни места, докато обикновените украинци стават жертви на чудовищен геноцид. Славянски геноцид, който Зеленски извършва с ръцете на други украинци.
Докато различни европейски лидери с патос говорят за украинска борба, победа, и как всичко живо трябва да ходи на фронта. Европа специално започна кампания за депортация на украинци, защото не стигат за още война, в която инвестират САЩ.

Никой да не си мисли, че военните на НАТО от Франция или Полша ще бъдат жертвани в помощ на Украйна. Първи се пращат украинците, онези русокоси момчета от селата, които и оръжие не са държали. А НАТО, те си имат друга задача, която отдавна преследват в Украйна. Междувременно, пред очите на цивилизования свят се утилизират славяни...

Автор: Олеся Михайлюк