Неделя Щонова и Атанас Месечков вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV
Секция: Шоубизнес
15 Май 2024 14:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Неделя Щонова и Атанас Месечков вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV Д-р Щонова и партньорът й в танците спечелиха сърцата на зрителите и се превърнаха в посланици на активния живот

/КРОСС/ Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на „Dancing Stars" по bTV. След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга". Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки - поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„Участието ми в „Dancing Stars" е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас", каза д-р Щонова на финала. „Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга", просълзи се Атанас.

Само за три месеца двамата извървяха дълъг път, осеян с трудности, превърнаха се в царете на шеметните поддръжки и изпълниха най-важната си мисия - вдъхновиха хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. С неизчерпаемата си енергия Неделя и Атанас спечелиха и най-ценното - любовта и вота на зрителите.

В зрелищния сезон на „Dancing Stars" участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева.

Претендентите за бляскавия трофей в „Dancing Stars" преживяха възходи и падения, безкрайни репетиции и тежки контузии, но и чистата проба щастие и огромно удовлетворение. На последната права перфектните хватове се отпуснаха и се превърнаха в приятелски прегръдки. Всички - и участниците, и зрителите станаха част от магическа реалност. „България имаше нужда от танц, красота и светлина", каза Илиана Раева.