София Вергара с интересно признание
Секция: Шоубизнес
19 Май 2024 17:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
София Вергара с интересно признание

/КРОСС/ София Вергара в интервю за „People" обясни защо не е родила деца от бившия си съпруг Джо Манганиело: според слуховете това е основната причина за развода им, освен желанието й да се концентрира върху кариерата си. По думите й, идеята да има деца в този брак не може да се нарече правилно решение. „Има неща в живота, които може да изглеждат като добра идея, но не са", каза 51-годишната актриса.

"Била съм майка преди. Знам какво означава да се опитваш да бъдеш най-добрия родител, да даваш всичко, което можеш, а това изисква много жертви, отнема огромна енергия", каза тя.

В същото време актрисата призна, че уважава желанието на други жени да имат деца след 50 години, но смята, че това не е нейният път. „Напълно уважавам желанието да станеш майка след 50. Но поради кариерата ми, начина ми на живот и характера на бракът ми, не смятах, че би било честно да родя дете на този свят, защото нямаше да бъда в състояние да му се отдам на сто процента", обясни Вергара.

София Вергара и Джо Манганиело обявиха развода си след 7 години брак през юли миналата година. След това медиите започнаха да обсъждат различни причини: сред предположенията беше и че актрисата не иска да води спокоен семеен живот, а търси публичност и иска да гради кариера.