Николай Малинов: Русофилството ще спаси България от евроатлантическото поробване
Секция: Интервюта
05 Юни 2024 13:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Малинов: Русофилството ще спаси България от евроатлантическото поробване

/КРОСС/ "Неутрална България" - само на българските избори; Булекзит; Антисистемен елит - алтернативата

За начало на разговора вчера Беновска отбеляза, че Малинов се явява на избори само за български парламент, а той добави, че коалицията не смята, че европейските избори са за тях. "Това е единодушно мнение на лидерите в нашата коалиция - трите комунистически парти, регистрирани в България и партия "Русофили за възраждане на Отечеството". Не смятаме, че когато основният лозунг, с който трябва да се явим на тези избори Булекзит - излизане от ЕС, защото Европа се държи като лош съсед и е вреден за България - не виждаме сили, които могат да реформират Европа в степен, която да запази нашето историко културно самочувствие. Виждаме темата Македония, енергетика, виждаме какво направи с нашия транспортен сектор.

Където се опитаме да подадем глава, се реже и в това наведено положение в ЕП не виждаме своето място" заяви Малинов. Той изрази надежда консервативните сили в Европа да надигнат глас и това леко да промени отношението. Малинов коментира, че външните министри са приели 14-ти пакет, който да забранява организации като тяхната, говори се, че трябва да има български контингент в Украйна. Беновска добави, че Зеленски е призовал НАТО-вските войски да се намесят във войната. "Сблъсъкът на двете основни тенденции в световен мащаб - търсещите мир и търсещите ескалация - е в много висока степен.

Анализаторите се правят на разсеяни - не виждат връзка между атентата срещу Фицо в Словакия, заплахата за атентат срещу президента на Турция, това, което стана с президента и външния министър на Иран, имаше опит за атентат и срещу Саудитския принц. Не виждат какво се случва в Китай, в Близкия Изток, съдят Израел, Република Сръбска иска да се отдели от Боса и Херцеговина.

Не виждаме какво става с Македония.

Ние тръгнахме със слоган - Дайте да говорим за важните неща.

Никъде ги няма тези неща в голямата политическа дискусия в България. Бих искал българският народ повече да сравнява и мисли, защото не е вярно, че алтернатива няма. Всички поканени от вас гости днес са част от антисистемния елит, който е алтернатива на тези 4-5 формации, които 30 години ни управляват" коментира Малинов.

Беновска го попита дали ще успеят, защото не са на хранилката на държавната субсидия, например и това води до липса на медийни изяви по централните телевизии, а все повече се засилва тенденцията телевизионният екран да командва.

Лидерът на "Русофили за възраждане на Отечеството" отговори, че много трудно се излиза от апостолския етап на развитието и изграждането на връзки с електората става със средствата за масова комуникация, а ударите и в личен план, и в професионален план са тежки. "Липсва аналитиката и дискусията по важните теми.

Говори се за наличие на консенсус - че трябва да влезем с войски на страната на Украйна ли? Откъде накъде. 64 % от населението е за възстановяване на връзките с Русия, 29 % казват, че са русофили, но този вот е разбит на 10 формации, които излизат на терен с това говорене и малкото от нас, които влязат в парламента да могат да играят ролята на златния пръст и да вкарат тези, които ни управляват 30 години, във властта, което ще бъде още по-добре, защото ще ги дискредитират още по-бързо" заяви Малинов.

Малинов и контактите му с Русия

Беновска попита лидера на "Русофили за възраждане на Отечеството" как се развиват неговите лични контакти с Русия и какво биха носили на България.

Той заяви, че 24-ти май да стане официален празник във всички славянски държави е негова инициатива от 2015 година, озвучено е в Русия, в Сърбия и Македония, където вече е официален празник, но за съжаление опитът за атентат срещу Фицо е предотвратил юни месец среща за обсъждане. "Това повишава статута, значението и мястото на марката България, която трябва да се конкурира с марката Румъния, Франция, Португалия.

Смятам, че българските русофили вършим своята неоценима дейност и срещу българофобията, както и за развитието на българщината в цял свят. Вчера българските русофили в Москва танцуваха български хора с български знамена в центъра на Москва. Тези кадри съм ги качил в моя телеграм канал. И никой не пречеше на българските знамена там" разказа Малинов.


"Неутрална България" с номер 32

"Гласувайте с номер 32 за "Неутрална България"!

Опитахме и на изток и на запад, трябва България да се стреми към своя неутралитет.

Който иска да воюва на страната на Украйна или на страната на Русия - да заминава да воюва. Да остави българите на България. "Неутрална България" номер 32" призова Николай Малинов.