Ген. Стефан Янев: Избираме бъдещето на България. Бъдете активни
Секция: ПОЛИТИКА
26 Май 2024 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ген. Стефан Янев: Избираме бъдещето на България. Бъдете активни

/КРОСС/ Когато дойде време за избори, наистина трябва да се избира, защото избираме бъдещето на България. Избираме хора, които ще ни представляват. Ето защо - бъдете активни!

Това каза лидерът на ПП „Български възход" ген. Стефан Янев по време на среща с граждани в Борисовата градина в столицата. Той е водач на листите за народни представители на партията в 24 МИР - София и 16 МИР - Пловдив.

„Нека да гласуваме, всеки със своите предпочитания. А тези, които ни харесват - с №16 в бюлетината, за „Български възход", призова ген. Янев.

„Надяваме се, че предстои успех за България. Работим за този успех", заяви Красимир Янков, който е водач на листите в 23 МИР в София и 27 МИР - Стара Загора.

По думите му от „Български възход" полагат усилия да убедят гражданите, че може да има друга България, която да бъде сигурна, справедлива и благоденстваща. „Тогава ще има успех за България", категоричен бе Янков.

В словото си инж. Деница Янакиева - водач на листата в столичния 25 МИР и кандидат за евродепутат, се обърна към гражданите: „Вървим напред по пътя за по-добрия живот на българите. Със стремеж за борба с демографската криза и по-благоденстващ народ. Нека бъдем заедно по този път!".

По време на събитието бяха представени различни форми на спортни занимания, които дават възможност за физическа активност. Тя е изключително важна най-вече за подрастващите, тяхното здраве и изграждането им като личности. Сред тях се открои демонстрацията по кикбокс, водена лично от 5-кратния шампион на България в този спорт и треньор Марчо Марков.