Животът е хубав с LG - кампанията "навсякъде и по всяко време" идва в Пловдив
Секция: Технологии
27 Май 2024 16:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Животът е хубав с LG - кампанията "навсякъде и по всяко време" идва в Пловдив На 27.05 и 28.05 жителите на Пловдив ще имат възможност да посетят специалната каравана на LG.

/КРОСС/ LG Electronics обяви старта на кампанията "Животът е добър с LG - навсякъде и по всяко време" в оживения град Пловдив. От 27-ми до 28-ми май караваната на LG ще бъде разположена на централна локация на улица "Капитан Райчо Николов" 2, срещу фонтаните, като ще предостави на пловдивчани най-новите иновативни продукти и технологии.

Посетителите на караваната на LG в Пловдив ще имат изключителната възможност да се запознаят отблизо с най-съвременните продукти на LG, предназначени да подобрят ежедневието. Една от основните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp - световна сензация, която позволява на потребителите да свържат телефоните си и да пускат любимите си мелодии, докато вратата на хладилника променя цветовете си в синхрон с музиката. Освен това ще бъде представен революционният WashTower - комбинирана пералня и сушилня със специализирани функции за различни видове дрехи и материи.

Гражданите на Пловдив ще могат да се възползват и от безплатен ремонт на своите телевизори, монитори и домакински уреди на LG, дори ако гаранцията им е изтекла, ако продуктите са закупени след 1 януари 2019 г.

"Вълнуваме се, че ще се ангажираме с нашите ценни клиенти в Пловдив и ще покажем как интелигентните технологии на LG могат да направят живота по-лесен и по-добър", каза Петко Кунев, Мениджър Бизнес решения. - "Нашият екип от експерти ще бъде на разположение, за да демонстрира характеристиките и функционалностите на най-новите ни продукти чрез интерактивни екрани, предоставяйки персонализирани препоръки, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания."

Освен да разгледат иновативните устройства на LG, посетителите могат да се възползват от интерактивно съдържание и многобройни изненади. Кампанията има за цел да илюстрира един модерен и иновативен начин на живот, като подчертава как интелигентните технологии помагат за спестяване на време и енергия в ежедневните битови или бизнес задачи.

Присъединете се към нас в Пловдив, докато празнуваме живота - навсякъде и по всяко време!

За повече информация относно кампанията, моля, посетете: https://www.lg.com/bg/lglifesgood-karavana.