Христо Стоичков ще бъде основен акционер в ЦСКА
Секция: СПОРТ
10 Юни 2024 17:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Христо Стоичков ще бъде основен акционер в ЦСКА

/КРОСС/ ЦСКА представи новата организационна структура в клуба след смяната на собствеността. Основните акционери са Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука с учредител Данаил Илиев и Христо Стоичков като физическо лице. В Управителния съвет влизат Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Ангел Борисов.

Изпълнителни директори със споделена отговорност са Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Първият ще отговаря за администрацията, а вторият - за спортно-техническата част.

"Плановете ни са дългосрочни и доста добре подплатени. Дължим извинение на цялата армейска общност, защото ЦСКА трябва да е в Европа и да бъде конкурентноспособен. Ще носим пълната отговорност, заставаме с нашите лица и пред вас, журналистите, и пред публиката на ЦСКА", каза Орманджиев на пресконференция днес.

Технически директор в клуба ще е Михаил Александров, който ще се грижи за организацията на мачовете и инфраструктурата в клуба (ДЮШ, стадион, база Панчарево).

Столичани имат и нов финансов директор. Това е Петър Стоянов, който има дългогодишен опит в тази сфера.

Главен скаут на отбора ще е Иван Славов, ново лице ще има и в международния отдел, което ще бъде представено допълнително.

Източник:"Фокус"